Kreidler onderdelen, het brommer merk Kreidler

Kreidler onderdelen kopen? Kreidler is een Duitse producent van bromfietsen, fietsen en motorfietsen. Het bedrijf werd opgericht in 1903 en maakte vroeger onderdelen voor andere fabrikanten. Inmiddels wordt het merk Kreidler alleen nog gebruikt voor de productie van brommers en motorfietsen.

Wat is Kreidler?

Kreidler is een Duitse bromfietsfabrikant die gevestigd is in Fahrradwerke in Köln. Het bedrijf werd opgericht in 1903 door Anton Kreidler en maakte vooral fietsen met hulpmotoren. In de jaren 50 produceerde Kreidler ook scooters en brommers. De productie van scooters werd in 1997 gestopt, maar het merk bestaat nog steeds als producent van elektrische fietsen.

De verschillende types van Kreidler brommers

Kreidler is een Nederlands brommermerk dat in 1950 werd opgericht. Het bedrijf maakte voornamelijk snorfietsen, maar sinds de jaren 90 worden er ook elektrische fietsen gemaakt. Kreidler brommers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals de Supermoto 50 en de E-bike 45. De meeste Kreidlers die tegenwoordig worden gebruikt zijn tweedehands of vintage modellen.

Pros en cons van een Kreidler brommer

Kreidler brommers zijn duurzaam en hebben een goede kwaliteit. Ze zijn ook makkelijk te onderhouden. Een nadeel van Kreidler brommers is dat ze niet zo snel zijn als sommige andere merken.

Welke onderdelen zijn er voor een Kreidler brommer?

Kreidler brommers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De meeste Kreidler brommers worden geleverd met een motorblok, voorvork, achterwiel en remmen. Sommige modellen hebben ook een tank en/of een zijspan.

-Een Kreidler brommer is een klassiek model brommer met twee wielen.
-Deze brommers zijn voorzien van verschillende onderdelen, waaronder een motor, aandrijving, vering en wielophanging.
-Elk onderdeel van deze brommers is specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan dit type voertuig.